Om et Tavleprojekt

d058162cf0979e67101c3ada008b2893Efter stuen har fået en mega makeover – så er det meningen, at systuen skal blive mere funktionel – og takket være Pinterest, samt en masse skønne idéer, så er ovenstående en af de mange ting, som jeg faktisk savner pt.

Nemlig en tavle med muligheder for, at jeg kan følge med, hvor langt jeg er i “Bestillingsbunken”, samt et sted, som jeg kan hænge mine idéer og skønne stofprøver op. Jeg er et meget visuelt menneske, så det har været på ønskelisten længe – men især idéen med den smukke ramme omkring giver lige et ekstra pift.

Udover en Tavle, så mangler jeg både en printer – men også en makuleringsmaskine (ja, du læste rigtigt)!

Men også Bobleplast er noget, som jeg indimellem løber tør for – det kan selvfølgelig købes på posthuset, men når man kan købe det hele et sted, så er det bare væsentligt mere praktisk, at spare tiden.

Har i nogle gode forslag – eller links til gode praktiske løsninger til syværelser? Jeg har pt. lager og syværksted i samme lokale, så der skal tænkes lidt kreativt.

Kram

Christina

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med kontorlinien.dk – billedet er lånt fra Pinterest, men meningerne og ordlyden i teksten er mine egne.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s