Tid til Kondisko

7615110765_kangaroos-pigesk

Det stilbevidste og meget comfort orienteret Egernbarn har netop fået disse skønne lækre sko fra Kangaroos ind af døren – og har allerede pløjet haven igennem op til flere gange i dem.

Elsker skoene fra Kangaroos – det vækker minder fra min barndom i Saudi Arabien. Uhmm… mine skønne kangaroos sko med lomme til mønter – og alle med velcro. Dem har jeg vist slidt et par stykker op af – og det er også et yndet mærke til Egernbarnet, der har ligeså dumme fødder som sin mor. Lang, smal, platfodet, skæve tæer og en høj vrist! 😉

Jeg er dog for længst smuttet over på andre “voksen” mærker, der mindst ligeså fodformet som Kangaroos er – du kan se hvilke lige her i denne Netskobutik.

60361-45-rieker-damesandal1

Jeg har faktisk selv overvejet ovenstående sandal, som en skøn hverdagssandal – men ved endnu ikke, om skattefar giver penge tilbage i Skat eller om jeg skal af med penge – det er “fordelen” ved, at være selvstændig. 😉

Det kommer også an på om sommeren bliver ligeså god som sidste år – og om vi skal tage en Afbudsrejse eller ej, i sommerferien – eller hvad det bliver til.

Det er altid svært, at købe sandaler i Marts månede…

Er i klar på, at få sandalerne på?

Kram

Christina

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med Netskobutik.dk – billederne er lånt fra Webshoppen, men ordlyden og meningerne i teksten er mine egne.

Reklamer

One thought on “Tid til Kondisko

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s