Vægte

Livsstilsændring?

Nej, jeg har blot besluttet mig, at nu hvor de fleste kg overvægt er røget af, så skal kødet strammes lidt op, så der er knap så meget af det bløde tilbage.

Jeg kan ikke løbe fra, at jeg har former og, at jeg ikke er så fin i bygningen, som min mor – nej, jeg slægter vist min fars familie på med, at en bred bygning med kraftige knogler (bondefamilie). 😉

Jeg takker de kraftige knogler for, at det er kun er min næse, der har været brækket – 2 gange dog ( 1x på hesteryg og 1 x til fuldkontakt kampsport). Resten har vist kun været kraftigt forslået igennem tiden – og med de mange styrt fra hesteryg som jockey (hvilket nok kan forklare meget i dag!) 😉

Nu hvor grundformen ligeså stille er ved, at være på plads igen – og faste træningsdage er blevet en del af min travle hverdag, så tiden kommet til mere end blot træningscenteret igen – balancen er så småt begyndt, at blive bedre igen.

Jeg træner både puls og styrke – men ingen tvivl om, at vægte er helt klart det sjoveste. 🙂

– og træningscenteret tilbyder også en del fysiske hold ved siden af alm fitness. Yoga er afprøvet – og det var en blandet fornøjelse.

Hvad træner i andre ved siden af? – og glem alt om løb (jeg hader, at løbe)! 😉

Kram

Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s