Budskaber

IMG_1466

Dem er der mange af, men denne er særligt rammende i dag.
Jeg synes, at det er hårdt, at få energien tilbage – komme op på hesten igen. Weekendens angreb i VORES fredelige land har slået pusten ud af mig.
Måske fordi jeg står med et ben i hver sin lejr… Jeg forstår vreden mod de skide tegninger, men jeg forstår også vreden imod, at vores ytringsfrihed “skal” begrænses.

Ja, det skyldes min opvækst og tilhørsforhold til forskellige verdensdele.

Jeg har set enorm meget vrede, frustrationer og trusler endda på min feed på FB – det fik mig i sidste ende til, at hive stikket ud for en periode på FB – og når jeg får taget mig sammen, så sletter jeg min private profil, så det kun er min firmaprofil tilbage.
Flere har spurgt hvorfor? Og grunden er meget personlig – et par stykker ved det og nej, det har intet med Jylland, at gøre.. 😉

Men min mave fornemmelse siger mig, at hvis jeg skal passe på mig selv også fremover – så skal jeg ikke længere være aktiv derinde – kun via min firmaprofil.

Debatten har været grim – og jeg føler mig indimellem pinlig ved den del af mig, der står som Dansk. Hvordan kan man behandle andre sådan blot fordi man gemmer sig bag sin skærm. Husk, at alle parter har mistet noget efter denne weekend – vi har mistet noget af “vores uskyld” og står nu blottet, samt såret tilbage…

Denne grimme mistanke falder på hinanden over småting… Bare i går aftes, da jeg var inde og tanke – min hjerne var væk, så fik proppet benzin på min mands diesel bil – kommer en dansk gut stormende ind og forklarer personalet, at 5 min tidligere var der kørt en sort Audi/mercedes ind ved standeren med 5 “perkere” (hans udtryk) og havde snuppet nogle dunke sprinklervæske og var hurtigt kørt deres vej. Øh… ok! Han havde godt nok ikke set hvad de lavede – men det mente han bestemt de havde gjort… Beklager, men der fik jeg dagens nedsmeltning nr. 3! JEG GIDER IKKE MERE…

Skal det være sådan fremover, for så tager jeg fanme en envejs billet et andet sted hen…

Og helt i den modsatte retning, så ser vi 30.000 til 40.000 mennesker stimle sammen inde omkring Krudttønden med fakler – alle fra forskellige nationaliteter, alder, religion. Det var filme et smukt syn – og det giver mit hjerte håb. Og ja, jeg ved, at der var flere steder i landet, hvor disse minde højtidligheder foregik.

Men hvor er VI på vej hen?

Kram

Christina ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s