Sol og Sommer

images

En af mine veninder havde netop skrevet, at hun var begyndt, at købe sommerkjoler – altså til sig selv, ikke ungerne. 😉

Netop som man sidder pakket ind i tæpper, så starter butikkerne – både de fysiske og webshops – med, at friste med alle de lækre sommervarer. Og er der en ting, jeg iklæder mig hver sommer, så er det løse skønne og gerne korte – eller helt lange kjoler. Måske jeg i år tør tage de mere stramme på? Ja, måske – men der skal vist en del mere træning til. 😉

Jeg er i gang med, at forme sommer”kroppen” – væk med vinterhulden!

– at jeg så samtidigt fik en opgave dumpende ind om, at skrive om en bestemt webshop – pirrede min nysgerrighed.

Et par enkelte kjoler fristede – og ovenstående var en af dem.

Du kan tjekke deres kjole udvalgt lige her: https://www.dressme.dk/16-kjoler

Der er vist lidt for enhver smag – og jeg tjekkede webshoppen ud på trustpilot – og deres anmeldelser var rigtigt gode; hele 9,6 ud af 10 mulige. Og ifølge kunderne, så er leveringen super hurtig – hvilket må siges, at være et stort plus.

Har du fundet nogen favoritter derinde?

Kram

Christina ❤

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med dressme.dk – billedet er lånt fra webshoppen, men meningerne og ordlyden i teksten er mine egne.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s