PEACE… and ANGER

10990817_10153061496989522_4292255055629738366_nSå kom det til Danmark – vores lille fredelige land – og ja, vores!

Hele denne kulturelle, men HYGGELIGE lille smeltedigel af mennesker, der på trods af forskellige trosretninger, baggrund – både de kulturelle, men bestemt også de sociale – vi har indtil videre formået, at kunne leve i fred. Men i dag, d. 14/2/2015 kom det grimme ansigt, bedre kendt som TERROR. Hvilket giver MISTRO… Mistro til alt, der foregår omkring en, mennesker der ser anderledes ud – eller tasker, der bliver efterladt. Ja, alt vil blive tolket, følt og en stor del vil blive mistolket fremover…

Uskyldigheden er væk – vi er nu “medlem” af terrorfrygtens gruppe.

En Person handlede – men stod denne person ALENE?? Næppe!! Der er med garanti en stor gruppe bag – og hvor er det en forkastelig handling, der skete. OG i hvis navn? Retfærdigheden? Pga. Religion? Eller en anden overbevisning?

Jeg er TOTALT ligeglad – for DU/I har i dag gjort noget forkasteligt! Et uskyldigt menneske blev i dag til en smuk stjerne på himlen og flere andre sårede, da de passede deres job. OG ja, i mener med garanti at jeres handling retfærdiggøres på baggrund af en eller anden tegners kreative skriblerier. Men tænk jer om? Ja, jeg har også læst koranen – og ja, jeg har fuldt ud forståelse for, at visse befolkningsgrupper har følt sig trådt på i forbindelse med tegninger, der dukkede op hist og her – ja, alle vegne. Men dette er ikke et udtryk for, at hele befolkning støttede de tegninger – hvad med den uskyldige person der i dag måtte lade livet? Hvad bliver eftermælet der?

Med ytringsfrihed og Demokrati følger stort ansvar – men det retfærdiggøre ikke det angreb i dag!

Et liv er så meget mere værd!!

Min opdragelse/barndom i mellemøsten – så tryg og varm – har lært mig en ting…. Kærlighed skabes ikke af kærlig til religion eller en bestemt religiøs retning, men for respekten til det liv, der leves. De skyldige i dag har skabt mistro til en hel befolkningsgruppe – det vil ikke blive det samme igen. Uskylden er væk – den er erstattet af noget grimt.

Inshallah – må de skyldige blive fanget – må freden vende tilbage!

Med tårer er dette skrevet – lad os alle samles på tværs – lad os alle skabe fred

Kram

Christina – den kulturelle rundkørsel ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s