Ønsket om bedre nætter

Vi tilbringer alle en stor del af vores liv sovende i vores elskede senge – og ja, selvom jeg også ligger en del på gulvet foran brændeovnen (både pga lænden, men også pga. varmen fra den), så er der ingen tvivl om, at en seng ikke bare er en seng.

Vi har hver vores behov – for skal den være hård, blød, med ekstra længde eller bredde – eller hvordan det nu står til hjemme hos den enkelte.

Vores nuværende seng består af to enkelt madrasser, der er skruet sammen i bunden og så med topmadras henover – ikke optimalt, når manden altid ligger i min – ja, vi ligger tæt omslynget hver nat i samme seng og under samme dyne! ❤

Du kan se mere her – og blive fristet til en masse andre skønne varer! ❤

vgq_boksmadras_1_1_1

Billedet er lånt fra Webshoppen http://www.bedrenaetter.dk

Derfor har vi længe ledt efter en seng – ja, længe ledt. Og jeg har før skrevet om forskellige hjemmesider, men ingen har haft en seng, der blot måler 120 cm x 200 cm. En 140 cm x 200 cm ville hurtigt blive for stor og klodset – lidt ligesom den, at vi har nu!

Udover dette, så mangler vi snart en sovesofa til SuperMadsen, der lige om lidt bliver 11 år.. Utroligt, at jeg snart er mor til en 11 årig!! 😉

zeal_innovation_sovesofa_2

Billedet er lånt fra hjemmesiden http://www.bedrenaetter.dk

Kram

Christina

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med http://www.bedrenaetter.dk – billederne er lånt fra webshoppen, men meningerne og drømmene udelukkende mine egne!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s