Madpakker

Billedet er lånt fra siforellana.dk

Billedet er lånt fra siforellana.dk

Når man nu savner lidt inspiration til ungernes madpakker – og man i forvejen er ret vild med Sif Orellana´s mange bøger, så er dette helt klart et must, der måtte lånes på biblioteket (jeg låner generalt altid bøger inden jeg evt. køber dem).

Desværre har ungernes ellers så dejlige skole ingen kantine – lidt irreterende, endda når man tænker på skolens størrelse med flere hundrede elever. Men det er ikke prioriteret?!!

Så derfor er det os selv, der skal sørge for dem – selvom jeg gerne ville slippe en gang imellem.

Vores unger er ikke til rugbrød – niks! Og jeg kan egentligt godt forstå dem… Jeg hadede dem også som barn, men min mor var selv god til, at sørge for en god varieret og meget sund madpakke – både i Saudi Arabien og i Danmark.

Egernbarnet er multi allergiker, så der er også nogle ting der der skal holdes øje med – og ja, SuperMadsen kan ikke tåle æggehvider (eller er det æggeblomme?? Nå, men han får slet ikke æg alligevel. 😉

Divaprinsessen vil gerne have små haps ting fra aftenen før eller en hjemmebagt bolle – der skal ikke være kerner eller andet tilstede og det skal være simpelt.

Sådan ser hverdagen ud herhjemme- deres madpakker er ikke ens, men jeg falder stadigvæk tilbage i de nemme vante løsninger (altså ikke de færdiglavede løsninger!).

Men nu savnede jeg inspiration og derfor lånte jeg bogen på biblioteket og allerede nu er der lavet en liste til hvert barns behov. Bedst af alt er, at der er de smukkeste billeder i bogen – jeg er et visuelt menneske og elsker billederne i hendes mange bøger.

Derfor skal der lyde de varmeste anbefalinger herfra – og nej, dette indlæg er på INGEN måde sponseret eller noget!! 😉

Tjek selv bogen ud på biblioteket eller smut ned omkring din lokale boghandler – jeg aner ikke prisen endnu. Men har allerede planlagt, at lave æbleschips i eftermiddag og Venskabs-barer senere.

God “lille fredag” til alle derude! ❤

Kram 

Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s