Der er dage….

1739609_1572057213025090_413234232_n

Hvor man må erkende, at nogle beslutninger skal tages og roen skal have lov til, at manifesterer sig i kroppen – og hvor det er fuldstændigt iorden, at powernappe foran brændeovnen med healingsmusik, fordi man er kommet for sent i seng – og man har haft mange tanker i hovedet (og derved sovet dårligt).

Sådan en dag er i dag… Det lykkedes mig faktisk, at sidde og falde i søvn over midnat i syværkstedet ved klippebordet – et ikke helt ufarligt projekt (nåle og en skræddersaks). 😉

Jeg var udmattet af tanker omkring en veninde, som jeg ikke længere føler mig ligeværdig i forhold til. En beslutning skulle tages… og forbindelsen er lukket. Jeg kan ikke bruge mere tid på, at forsøge, at pleje noget der ikke vil plejes – og man kan ikke plastre det sammen igen. Hvem ved – måske kan vi “mødes” igen på et senere tidspunkt, men ikke lige nu.

Nogen gange må man bare indse, at folk mødes og følges ad i en bestemt periode – for så, at gå i hver sin retning. Nogen gange samtidig – andre gange på forskellige tidspunkter.

Jeg har ingen veninder i dag, der har været med siden mine første leveår – ikke med den nomadetilværelse i udlandet, som var starten på mit. OG jeg klager ikke over dette! ❤

Men til forskel fra mit liv – så kan jeg alligevel se med lidt misundelse på min mands barndomsvenner, som han stadig har kontakt med – omend ikke ses med ofte – men de strækker sig helt tilbage til “vuggen”.

Jeg har heldigvis formået, at få nogle rigtig skønne veninder, der altid er der… og selvom vi ikke mødes ofte, så taler vi sammen i tlf indimellem og vælter HEGNET et par gange om året (og tager på berygtede latteture med).

Så tak tøser… Tak til jer, der holder fast – og kender mig på godt og ondt.

Kæmpe Knus

Christina

Reklamer

2 thoughts on “Der er dage….

  1. Heidi siger:

    Tommy Kenter sagde i et program at han troede på at vi havde hinanden til låns, og i hvor lang tid var ikke til at vide. Det syntes jeg er meget fint!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s