Om, at være Lykkelig

5d7dc93eb79e8e92519275ac4474b739

Jeg er godt klar over, at man ikke kan vælge, at være lykkelig hele tiden – men man kan da prøve på, at gøre en bevist indsats på, at være det det meste af tiden.

Det er kun en selv, der kan ændre det…

Uanset hvad, så kræver det samme mængde energi på, at være lykkelig som på, at være ulykkelig. Forskellen ligger i hvilken retning vi selv vælger, at tage ud fra en given situation.

Jeg er f.eks. ikke selv lykkelig for, at min far døde sidste år – men jeg er lykkelig for, at han fik fred. For han havde givet op og sad nærmest bare og ventede på, at livet var passeret forbi og dermed overstået.

Jeg er ikke lykkelig over de veninder eller bekendtskaber, som er gået tabt de sidste par år – men jeg er lykkelig for de nye tætte venskaber, der erstatter dem. Eller at jeg blev syg for små 2 år siden og måtte gennemgå to operationer for, at kunne blive rask igen – med farer for, at det altid vil blusse op igen – men jeg er lykkelig for den tid jeg fik på, at kigge indad og se hvor meget min daværende livstil var “dårlig” for mig.

Men jeg har valgt vejen, at om prioritere og derved komme tættere på den sande kerne indeni mig selv. Første spring var, at kæmpe for, at få det bedste ud af mit ægteskab, at blive rask, at sige mit job op og derved være mere tilstede i hverdagen med min dejlige famlie – næste skridt? Ja, det er mit firma og nogle ideer om luftforandringer, der skal prøves af. Ikke noget, som jeg pt ved om det kommer til, at ske – men døren står på klem til, at det kunne blive en fed rejse.

For, at jeg personligt kan opleve flow i min hverdag, så er jeg også nødt til, at acceptere at ikke alt er som jeg vil have det- det kan tage lidt længere tid, der skal nogle flere vejbaneskift eller overhalinger til, men jeg ved, at jeg nok skal nå dertil.

Selvom tingene ikke går som planlagt, så er jeg stadig lykkelig for de kampe jeg har taget og vundet. Og jeg takker hverdag for, at jeg kan starte på en frisk dag, når jeg vågner- hvor jeg selv er herre over hvad der skal ske, men også hvad der skal komme ud af den.

Er man ikke gladest, når man følger sit hjerte?

– jeg ved, at jeg er?

Men lad mig endelig høre dine tanker om emnet… Skriv gerne en kommentar herunder! ❤

Kram

Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s