Om at være sin egen lykkesmed

53822af7dd70480ec0b781e812774e4e

Ja, det startede vel egentligt tilbage til da vi flyttede tilbage til Ønskeøen – efter 7,5 år i Esbjerg, så kan jeg med et ÅBENT HJERTE sige, at det var en tid, hvor jeg på ingen måde trivedes som person.

Men da vi i 2011 flyttede herover begyndte tingene så småt, at falde på plads. Efter en alvorlig krise og sygdom i 2013, samt min fars pludselige dødsfald i Januar 2014, så begyndte tingene igen, at rumstere. Jeg lyttede slet ikke til “kernen i mit indre”!

Jeg tog et job i Psykiatrien – på mange måder ønskejobbet – men det var alligevel ikke der, at jeg skulle være lige nu. Det ledte til tanken, som jeg skrev dette indlæg om. Kort, men det havde en afgørende betydning!

Jeg har heldigvis haft god støtte og enormt meget support fra min dejlige mand igennem alt dette – vi har sammen kæmpet os igennem en møg dynge og er kommet godt ud på den anden side. ❤

Mit netværk af kreative kvinder, såsom Rikke fra Stardots og Bettina fra bl-art.dk har også boostet selvtilliden og mange gode kaffestunder er brugt på alvorlig snak, men også skønne ideer.

Chiara, tidligere Sana Sofia, min underskønne mentor er stadig ved min side – ikke fysisk, men hun har en konstant føler på mig. Jeg er så glad for hendes store viden og måde, at kommunikere på! ❤

Men selv med en masse skønne kvinder – og mand, i mit fællesskab, så skal jeg stadig lytte til min indre kerne. For som sensitiv person, så kan andres “larm” være en kærkommen lejlighed indimellem, men andre gange er det for meget støj på linjen og så skal jeg atter finde indtil kernen – roen i mig selv.

Så i disse dage har jeg brugt lidt energi på en indre rejse, ideer flyver igennem luften og det udmatter. Så et Immunboost har været nødvendig, men det har ro også – at jeg så først lyttede til min krops behov for ro i dag, ja- det resulterede i en lur på 2 timer foran brændeovnen. Min fortrukne plads, for der lader jeg op – og af en eller anden grund, så giver det mig enormt ro, at ligge der med min dyne og pude på gulvet.

En tur omkring Biblioteket i dag fik mig spontant til, at låne Sif Orellana´s bog “Gartnerinden og Lykkesmeden” – og den er jeg lige så stille igang med nu.

Små skridt, som der står i første kapitel… ❤

Weekenden skal bruges på det kreative – jeg er lidt bagud, men vil ikke bryde roen i kroppen. Der skal tages billeder af div. teak træs møbler, der bliver sat til salg mandag på Instagram, for Skovfogedhuset skal være lysere fremover.

Så ud med Divan, spisebord, stole, senge og kommoder – og meget mere i den skønne mørke træ! ❤

Men jeg vil læse lidt videre i min lånte bog – imens nyder Kræene en fælles lur foran brændeovnens varme og ungerne ser fælles film uden, at skændes for en gangs skyld. Manden er på vej hjem fra en Mindquest kursus med sit nye job, så det bliver også spændende, at høre om hans dejlige dag!

Kram

Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s