Ikke blot Lys

2178_2_1

Det skal være praktisk, smukt, tidsløst og helst en fra en Dansk Designer. Ja, jeg snakker om lamper til Skovfogedshusets stue!

Stuen står overfor en semi stor omgang i dette kommende forår – der skal ryddes ud, males og derefter skal vi have lamper op. Men jeg er ikke til store prangende lamper – ej heller, til de billige og ok løsninger fra Ikea. Niks, det skal være noget med en historie bag – og jeg har længe kigget i div. genbrugsbutikker, hvor man sjældent kan være heldig. Men intet har endnu faldet igennem smag, lys og design.

Pt. har vi en rød stjerne i vinduet – og nej, der er ikke “åbent” bare fordi den er tændt! 😉

Men ellers klarer vi den daglige belysning med stearin pt. Det er hyggeligt, men giver ikke nok lys i denne mørke mørke tid, hvor jeg dagligt sidder med pc om morgenen – og egentligt også et par timer om aftenen, hvor jeg besvarer mails og andet, når ungerne er puttet.

8200900002669_1 - kaiser-idell-pendel-6631-p-hvid-1-fritz-hansen-lampemesteren.dk

Så derfor skal jeg bruge både en lampe til vores læsehjørne og hen over spisebordet – et forslag til disse fandt jeg lige her.

Divaprinsessens kommende tøse-tween værelse – ja, der er jeg stadig meget i tvivl. Så der skal helt klart nogle flere overvejelser igennem “øverste etage”.

Men en spændende tid i Skovfogedhuset – for den sidste tid i dette hus skal fyldes med glæde, lyse farver og smukke tidsløse ting. Og hvorfor skriver jeg “den sidste tid” – ja, det er bare en fornemmelse… ❤

Kram

Christina

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med http://www.lampemesteren.dk – billederne er lånt fra webshoppen, men ordene og meningerne i teksten er mine egne.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s