Skønne Ønsker

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/5ed/70181939/files/2014/12/img_0793.jpg

Hvis nu jeg skulle ønsker mig nogle skønne ting til Jul – altså hvis nu Julemanden har den store dyre kane med, så er ovenstående skønne ting på den liste; Garderobestativ fra Nomes, Urbania Lyshus fra Kähler, Beoplay H& Høretelefoner fra B&O og Taburat Barstol fra Muubs.

De skønne ting – og meget mere, kan allesammen findes lige her!

Jeg er ikke specielt materialistisk, men jeg elsker smukke simple ting, der holder; Møbler af træ, høretelefoner der kan holde til børn, smukke lyshuse der giver lys i stuen (ja, vi har ikke lamper eller TV i stuen) – og garderobestativet, er af den størrelse, som jeg kan bruge til Messer med mit By Slyngel tøj.

Jeg har tjekket webbutikkens Rating på Trustpilot, men der ligger endnu ikke nogen. Om det er fordi den er ny – eller hvad, det ved jeg ikke.

Men alle mine yndlingsmærker er, at finde i butikken, så jeg drømmer dyre simple drømme til Jul. ❤

Leveringstiden er, ifølge webbutikken, 1- 3 hverdage og der er fri fragt ved køb på over 499,- på Tilbehør, samt Møbler ved køb over 4000,-.

Det er ihvertfald en enkel, brugervenlig og smuk webshop, at bevæge sig rundt op. Men pas på, for den er farlig… ❤

 

Glædelig Jul

Christina

 

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med http://www.xakt.dk – billederne er lånt fra webshoppen, men meningerne og ordene i teksten er 100 % mine egne!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s