Om kostumer

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/5ed/70181939/files/2014/12/img_0765-0.png

Jeg elsker kostumer… Elsker, at klæde mig ud. Nu skal du ikke sidde og få lumre tanker! 😉

Nej, det er ganske enkelt det, at tage noget tøj på – ligesom da man var lille og legede prinsesse- der følger ligesom en rolle med.

I denne tid, hvor alle andre render til Julefrokoster, der må jeg arbejde hver weekend. Men sådan er livet som selvstædig – jeg har selv valgt denne sti.

Men til Januar kommer min tur til en god Sen Julefrokost med et par veninder, der byder på et par skønne timer i KBH og drinks, samt dans på høje hæle – og vi skal klædes ud. Om det bliver ovenstående udgave af en skn 60ér kjole eller om det bliver fede fede masker fra Ekostumer, der kan give lidt ekstra spræl til den aften, det ved jeg ikke endnu. Men du kan finde alt derinde – alt for enhver smag.

Måske skulle man klædes ud som Vampyr? Eller Robin Hood – ja, den kvindelige udgave? Men en ting er sikkert – jeg klæder mig ALDRIG ud som nonne igen – og nej, den historie kommer IKKE på tryk herinde!!

Men skønne tøser, gør jer klar til en festlig aften – og støv de ultra høje hæle af. Jeg har planer om, at danse på bordet… Igen!

Kram

Christina

 

OBS! Dette indlæg er bragt i samarbejde med Ekostumer.dk – men meningerne og ordene i teksten er mine egne! 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s