Julegaver – webbutikker?

roommates-world-map-dry-erase-rmk2362slm

Jeg er nødt til, at dele denne skønne shop, hvor man kan handle julegaver til både mand, barn/børn – eller en selv!

Inde på Coolshop Kan du nemt og hurtigt finde rundt i de katagorier, samt blandt de mærker du søger. Du finder de fleste kendte mærker derinde, bl.a.; Trip Trap, HAY, Canadian Goose, Anna Black, OYOY Living, Froh und Frau, Tiny Love, Lamaze og mange mange flere.

Især Froh und Frau fangede mit blik, med deres smukke Plakater med Magnum Is og Københavnerstang. Ligeledes fik de smukke lysestager i træ fra OYOY Living, også fanget mit blik. Tjek dem lige ud… ❤

Og nederst på siden finder du hver dag deres Premium Tilbud, hvor du kan spare rigtigt mange penge- her skal det dog lige nævnes, at man skal være medlem af deres Premium klub for, at få tilbudene – så være lige opmærksomme på dette.

Inden jeg handler hos diverse webbutikker, som jeg ikke har fået anbefalet af venner/bekendte, så går jeg altid ind og tjekker dem på trustpilot.dk. Her får Coolshop en rigtig god score på hele 9,1 – hvilket er rigtigt flot..

Og jeg kan ud fra de andre kunders kommentarer læse, at leveringen er ekstremt hurtig, hvis man bestiller inden kl. 17, så dukker den op næste dag med posten. Men tjek altid for en sikkerhedsskyld, det selv igennem inden, at du handler.

Der er ihvertfald et sted, som frister mig – og jeg har sendt en lille sms med billeder, til ham den lækre, som jeg nu engang er gift med – blot som inspiration til evt. skønne julegaver til konen.

 

Kram

Christina
OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med Coolshop.dk – meningerne og ordlyden i teksten er udelukkende min egen.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s