Varme i Skovfogedhuset

download

Jeg drømmer seriøst om en brændeovn og et fyr, hvor man skal bruge træpiller. Det er billigere i længden – og når man bor i et gammelt Skovfogedhus fra 1926, der er lejet – ja, så har man blot, at håbe på, at Godsejeren snart gider isolerer dette gamle hus. For som man siger med små børn og uld – alle måneder, der ender på R, der skal man have uld på (dog også lige Marts, April og godt ind i Maj)!

Pt. har vi brændeovn ovenpå og nedenunder – og alt varme i radiator/gulvevarmen er fra Oliefyret. Brugsvand – det er el opvarmet.

Nok derfor vi har så mange vattæpper til, at varme os med – og kræene! 😉

Pt. render jeg rundt iført termostrømper og strikkede strømper…. Ja, jeg er en frostpind! Nok derfor jeg drikker så meget latte og te, som jeg nu engang gør.

Jeg er ved, at samle lidt materiale sammen til vores udlejer, så han kan se fordelen ved sin investering og der har jeg bl.a. tilføjet et link til DCC Energi, som forhandler Træpiller til en rimelig pris.

Det bliver leveret lige til døren, så er det bare lige en god gang ekstra varme der skal til, når man skal slæbe det ind i brændeskurene! 😉

Nogen, der har erfaring med træpiller mht. til forbrug og økonomi?

Kram

Christina

OBS! Dette indlæg er bragt i samarbejde med DCC Energi – men meningerne og ordlyden i tekskten er fuldstændigt min egen!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s