Til minde om

IMG_0204.JPG

På Allehelgens Dag fejre mange kirker landet over “de afdøde” – forstået på den måde, at pårørende kan samles, mindes og tænde et lys for den afdøde.
I min mors lokale kirke læser de så også navnene på dem, der gik bort siden sidste Allehelgens Dag.
Min far døde, som tidligere nævnt, ganske pludseligt og alligevel på en eller anden måde ventet, i slutningen af Januar i år.

Det har været hårdt, at skulle se, føle og tale om denne sorg – for mig hænger det sammen med de vrede ord, jeg fik sagt inden han døde. Han var et stædig rad på det sidste – og ikke den far jeg kendte fra en gang. Han var vred, frustreret og en smule dement (frontal lap). Han var – kort sagt- ikke det samme menneske!
Men uanset hvad, så elskede jeg det stædige menneske, som har oplevet så meget, levet og følt sit liv til fulde – og har hjulpet folk i andre lande med, at lære om især ostefremstilling.
Han ånede og levede for sit job med den største passion – og ja, familien kom i anden række.
For nogen lyder dette måske hårdt, men for dem, der kendte min far – og vores måde at leve på – ja, sådan var tingene.

Jeg har det ok med det- han var en god far, når han var tilstede. Han skabte trygge barndommen for mig og mine ældre søskende – og ingen var i tvivl om, at vi var elsket. Han råbte aldrig af os- men pissede man ham af, så var man ikke i tvivl! 😉

Men, som den ateist – eller hvad jeg nu er- så fik vi mindet ham i kirken. Vi tændte en god mængde lys og ungerne fik set, samt sunget en del. Ja, endda gået Altergang. ❤

Jeg håber i alle har haft en smuk søndag – og husk lige, at afslutte vrede ord med et "jeg elsker dig" – man ved aldrig hvad de sidste ord bliver – for mig er mindet en pinsel!

Kram
Christina ❤

Reklamer

2 thoughts on “Til minde om

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s