Så numsen passer

Esprit

Kender i det, at måsen ikke længere kan være i et par bukser? Og for en gangs skyld, så snakker vi ikke om, at den er blevet større! Nej, efter jeg er startet med Squats (ml. 60 – 100 stk om dagen), så er den ikke blevet mindre heller – ej, den har ændret form, hvilket er ganz ok!

Men mine bukser sidder underligt nu… Så derfor måtte jeg en tur ned i den lokale Esprit forretning i slagelse og prøve bukser, da det er dem, der sidder bedst. Og jeg hader, at handle i fysiske butikker – er mere netshopping kvinden. Så det med, at rende i flere butikker og prøve forskellige mærker indenfor bukser – det gider jeg ikke.

Vil hellere bruge tiden på så meget andet! 😉

Men bukserne fandt jeg – lidt dyrere end først regnet med, men på den anden side, så holder de godt efter mange vaske og farven var lige hvad jeg søgte. Sådan er det, når man skal dele et lille karlekammerskab som garderobeskab med manden, der har væsentligt mere tøj end mig.

Og ja, jeg er en praktisk kvinde – det skal passe til dagene herhjemme, dagene på de forskellige jobs, som jeg nu engang har og kunne passe til den spontane bytur med min gode veninde. Og passe til alt det andet farverige tøj, der findes i det skab!

Har i nogle gode idéer til praktisk smukt tøj, så giv mig endeligt et vink (med en vognstang)! ❤

Kram

Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s