At rejse er, at leve

Berlin1

Berlin, den skønne by, som jeg besøgte sidste år med manden efter, at jeg havde været under kniven for første gang og inden 2. gang.

Det var min første storbyferie med manden min – og med alt det vi har været igennem, så var den utroligt tiltrængt.

Berlin, den rustikke smukke og meget forskelligartet by, som der kun findes denne ene af. Om jeg blev forelsket i den, det ved jeg ikke. Men den er så smuk og summende, som kun den kan være.

Berlin2

Jeg har rejst en del i mit liv – og set meget af verdenen, men aldrig har jeg været et sted som dette. Det er en by, der skal besøges – og er der en ting (eller flere), som den har at byde på, så er det loppebutikker/loppemarkeder.

Ikke fyldt med al den import, som vi f.eks. stødte ind i i London. Nej, her var det kitsche, det besynderlige og det utroligt smukke samlet et sted.

Berlin3

”At rejse, er at leve”, som H. C. Andersen så fint udtrykte det – og selvom jeg ofte er i København, som også er en utrolig smuk storby, så er der altså bare noget ved, at tage til andre destinationer. At opleve en kultur så anderledes i forhold til vores – endda selvom landet er vores tætteste nabo. Ja, så er alt altså bare så meget mere anderledes og fedt, at opleve end herhjemme.

Vi skiftes herhjemme til, at stå for turen – og Berlin turen var min ”tur”, så jeg fandt flybilleterne og hotelopholdet billigt på nettet. Pakketurene er altså de dyreste- så bestil billeterne hver for sig.

Inde på hotelspecials.dk kan du finde alle hotellerne samlet et sted og det er nemt, at sortere efter bestemte ting, såsom pris, dato eller stjerner. Hjemmesiden dækker destinationer som Sverige (åh, smukke Stokholm), Norge, Østrig, Tyskland og Danmark.

Der er noget for enhver smag og det er utroligt nemt, at navigere rundt på hjemmesiden.

Tag ud og oplev verdenen – og del lidt linklove!

Kram

Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s