Et unikt Cover

Onlinefotoservice

Min mands Iphone trængte til et nyt cover  – og ja, han er ikke sådan en, der går så meget op i cover eller andet tilbehør til sin Iphone, bare det virker.

Men jeg fik via onlinefotoservice.dk fik jeg muligheden for, at bestille et unikt fotocover til ham  – og ja, billedet viser vist det fine resultat.

Det passer perfekt til hans Iphone og billedet er så smukt lavet – og farverne er klare. Ydermere så er det svært at ridse overfladen, så det er alt i alt, stor tilfredshed, at spore herfra.

Vi har været utroligt glad for en madkasse, som vi bestillte tidligere hos dem. Det indlæg kan du læse lige her:

https://byslyngel.dk/2013/08/02/en-smuk-unik-madkasse-sponseret/

Desværre kan billedet ikke længere ses af den smukke madkasse, da en del fotos gik tabt, da bloggen overflyttede fra blogger til wordpress.

Men tilbage til de skønne produkter… ❤

Der er masser af forskellige varer, at vælge imellem inde på websiden – og de fleste foretrækker vel, at få nogle skønne personlige Iphonecovers/madkasser eller hvad det nu lige kunne være.

Herhjemme er vi rigtigt glade for de personlige ting, der tilmed ikke koster en bondegård- og priserne inde på websiden er yderst prisvenlige, hvis man sammenligner med andre tilsvarende sider – og både levering, samt service er i top.

Kram

Christina

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med onlinefotoservice.dk – men billedet, ordlyden i teksten og meningerne bag dette indlæg er udelukkende min egen!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s