Om at være selvstændig

Ja, jeg tog en beslutning for et par uger siden, om at vende tilbage til arbejdsmarkedet på deltid og det job leder jeg så efter nu.

Livet som 100 % selvstændig er ikke lige nu det skal udleves… Den store usikkerhed trives jeg ikke med pt. – og vi ønsker os inderligt et bestemt hus, så Skovfogedhuset kan blive byttet ud med et lækkert murermester tættere på en større by.

Jeg arbejder stadig på nogle projekter i forbindelse med disse to kommende virksomheder, der med tiden skal udgøre 100 % af min levevej!
Men indimellem må man erkende, at man måske skal revurdere en beslutning lidt, justere et par småting og knib ballerne sammen for en periode.

For inderst inde banker mit hjerte for Iværksætter levevejen…. Måske derfor jeg aldrig har arbejdet flere år i samme virksomhed – jeg er nok for rastløs og vil være min egen chef. Sådan har det altid været….

Nu vil jeg drage til Jylland om lidt – en travl weekend forude, men spændende – og ja, imens passer en god veninde kræene (vores to LIVLIGE katte) og Skovfogedhuset. Mon ikke, der er en tom kaffebøtte, når jeg kommer hjem igen? ❤

Kram
Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s