Minder om fortiden

Ja, min 9/11 indlæg kommer en dag for sent, men det var simpelthen en lidt hård dag i går. Jeg er stadig – 13 år efter – dybt berørt af der skete den dag! 😦

Mon ikke vi alle kan huske, hvor vi præcist var henne den dag? Kan du huske præcist hvad du lavede, da du hørte eller så tårnene styrte i fjernsynet?

Jeg sad i min mands og hans søsters dele lejlighed i Valby – jeg var netop flyttet ind og nød en fridag i sofaen fra jobbet. Fjernsynet var tændt, morgenmaden fundet frem (jeg havde sovet længe), en kop dampende te var lavet – og pludseligt så jeg det første fly flyve ind i tårnet, på fjernsynet. Jeg stortudede og sad foran fjernsynet resten af dagen/aftenen og bare fulgte med.

Jeg ved ikke, om tilværelsen som udlandsdansker, med en fortid i det amerikanske skolesystem gør, at det ramte mig ekstra hårdt den dag – altså i forhold til, hvis mit liv havde set anderledes ud? Maybe- maybe not!

Men en trist dag – dagen hvor verdenen ændrede sig – dagen, hvor vi blev klar over, at den slet ikke er så tryg, som man måske troede. ❤

Kram
Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s