Om Kools

Selvom jeg selv designer og syer børnetøj, så vil banditterne herhjemme indimellem have noget andet. Og den ældste Mads er ikke længere tilhænger af moderens tøj – og ja, jeg syer ikke til hans aldersgruppe. 

 

Jeg har før købt nogle enkelte stykker tøj fra Kools – så jeg lige kunne prøve kvaliteten af på sønnen, som slider ALT sit tøj op. Det fungere ganske fint og har holdt ligeså længe, som alt det andet! 😉

 

Er du nysgerrig, så kan du tjekke det ud lige her

OG på hvor mange børnetøjs hjemmesider, kan man købe Dametøj? Det kan du også her – og det ser utroligt lækkert ud. Jeg har selv tjekket et par mulige fødselsdagsgaver ud til mig selv! 

 

KOOLS designer og producerer 2 årlige børnetøjs kollektioner og 2 årlige dametøjs kollektioner – så det er bare om, at tjekke lækkerierne ud derinde. Du kan også booke dit eget homeshopping event på hjemmeside – og kan så i ro og mag, med et par veninder, købe tøj hjemme i din egen stue.

 

Men skulle du bestille via hjemmesiden, så er portoen billig- ergo ædder postdanmark ikke for meget af prisen. Fra blot 39,- kan du afhente det i nærmeste pakkeboks, hvilket gør det så meget nemmere.

 

God shopping! 

 

Kram

Christina ❤

 

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med kools.dk – billedet er lånt på hjemmeside, men ordene og meningerne i teksten er mine egne. 

IMG_9858.PNG

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s