Vores #kræ

IMG_5532.JPG

<a

Fister, aka Møgkræet (kærligt ment), er vores bandit på 2,5 år – hankat med stort H, men aldrig har han markeret overfor ungerne. De kan gøre alt ved ham – han finder sig i alt. Sød, prutter meget og ham, har jeg daglige diskussioner om, at ligge i mine vintage stoffer og bare generalt en kat, der går konstant i vejen. Men sød og især efter han er blevet klikkertrænet til små kunster – hvad den kat ikke vil gøre for ostekiks (dem til katte)!

IMG_5534.JPG

Så kommer vi til Vilma, bedre kendt som Terroristkræet, som flyttede ind i fredags. Et miavende energibundt – ja, det er en killing på 12 uger…. Men hold da op, aldrig har haft så grænseoverskridende et lille væsen. Den piber hele tiden, hopper overalt, gnaver i alt og bider i alt.
Så nu er der indkøbt godbidder til den – klikkertræning starter i morgen og fra weekenden skal hun ud og klatre i havens træer. Hun er vant til, at komme ud fra sit barndomshjem. En god blanding af en norsk skovkat og alm huskat. Ulv i fåreklæder!

Så livet i Skovfogedhuset er aktivt – og jeg skal snart bæltefikseres!

God dag til alle….. ❤
Christina

Reklamer

One thought on “Vores #kræ

  1. Marlene Høj siger:

    Mon ikke terroristkræet bliver mindre terrorist, når hun får lov til at komme ud? Vi har to store hankatte, der er lige så gode, som de er store. De har aldrig bidt, knurret eller kradset ungerne eller os voksne. De er guld værd for børnene og os 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s