Efterår og støvler

IMG_9785.PNG

Inspireret af indlægget om støvlerne fra i går… Så brugte jeg lidt tid på, at søge efter nogle skønne efterårssko til mig selv – for UGLY FEET her fik slidt de andre op sidste år. Og jeg nægter, at gå rundt iført strikkede strømper i mine Converse! 

 

Jeg fik faktisk brugt 20 min inde på hjemmesiden – og nåede kun, at bestille et par. For… Der skal jo også være til vinterstøvlerne – for dem fik jeg også slidt op sidste år. Samt de 5 årige gamle Angulus skal nu på pension – de kan ikke holde fødderne varme længere. De holdt ellers godt – og nøj, nogle byturer jeg har haft iført de lange klassiske sorte Angulus! ❤

 

Så hvad mon disse nye sko bringer af minder på den første HEGNET tur med veninden her i Oktober?

Del gerne gode links til hjemmesider med skønne sko – for det er ok, at bestille sko på nettet! ❤

 

Kram 

Christina 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s