Linklove

Linklove er noget, som både bloggere og IG´er bruger til, at kunne brede budskabet ud om hinanden. Det kan være, at i form af en spændende diskussion der giver en ny vinkel på et dilemma; en blog fuldt med de skønneste billeder; en der deler lækre opskrifter; etc.

I den forbindelse vil jeg gerne dele denne blog med jer andre, by-simone.dk.

Damemode er ikke en af mine stærke sider, men jeg følger med på et par spændende blogs, som inspiration – men bestemt også for de smukke billeder og skønne info og tips, der også bliver delt her.

Det der fangede mig ved by-simone.dk er, at jeg indimellem både får tips om udsalg, historien bag f.eks. Rosemunde, men også et indblik i mode, som – til dagligt – ligger en del fra min egen. Hver der bare turde få en makeover?! 

For ærligt talt, hvor mange kvinder elsker ikke, at shoppe tøj? At dele deres lækre fund? At tippe hinanden om de gode steder? 

Det er dog bare brandærgeligt, når man følger med i en blog – og der så ikke er flere nye indlæg. Jeg sidder bare og venter! Kom nu – berig min hverdag med skønne modetips og billeder af lækre strik, silkebluser eller skønne bukser med et twist.

Frist mine sanser – så del noget “Linklove” med mig, please! 😉

Kram 

Christina 

 

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med by-simone.dk – billedet er et screenshop fra bloggen i dag, men ordene og meningerne i teksten er mine egne! 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s