Unger og deres cykler

IMG_9561.PNG

Man skal meget igennem med 3 børn – meget slides op og skal fixes på ny og pludseligt, så vokser de flere str. fra f.eks. sko eller tøj. Det er ikke lige hver dag, at man går ud og køber nyt – nej, så hellere fixe noget af det ødelagte selv.

Et lille tjek op herhjemme i går afslørede, at SuperMadsen har smadret bagdækket på sin cykel – det er ganske enkelt sprunget og spørg mig ikke hvordan. Han slider alt op – selv sin cykel. Divaprinsessen har ødelagt sin forbremse og bøjet hendes cykelkurv til ukendelighed og til sidst, så er Egernbarnet vokset ud af sin cykelhjelm.

Gode råd er dyre, siger man – så her er et billigt et af dem:

Køb dine cykeldele online og spare penge!

Det farlige er så, at imens man klikker rundt på hjemmesiden, så kan der tilføjes en masse andre lækkerier – men de bliver heldigvis klikket af igen inden, at vi nærmer os betalingen.

Og hvad mon manden min siger, når han finder ud af, at det baghjul (som jeg har bestilt), at det skal han montere? Sssshhhh!

Kram

/Christina

OBS! Dette indlæg er bragt i samarbejde med cykeldele.dk – billederne er lånt fra hjemmesiden, men ordene og meningerne i teksten er mine egne.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s