Om smykker

IMG_9560.JPG

Ja, er de ikke smukke? Er i ikke forelsket? Jeg ved, at jeg er.

Ja, jeg leder efter nye øreringe, efter at jeg desværre mistede mine elskede Dyrberg Kern øreringe i sommerferien – ok, jeg mistede den ene og jeg har endda haft dem i en del år.

Men vupti så væk var den – og derfor søger jeg nogle nye tidløse øreringe i guld eller sølv. Jeg har været en tur nede ved den lokale smykke butik og købt et par yderst kedelige og meget midlertidige øreringe – og ja, så skal der også spares sammen til et nyt lækkert par.

Ja, min smag er nok til, at de skal kunne gå til hverdag og fest, samt stadig være tidsløse, så jeg ikke konstant skal bruge en formue på smykker – for jeg finder sjældent nogle, som jeg kan lide i længere tid. Men jeg må indrømme, at disse faldt fuldstændig i hak med alle mine mange punkter, så der er helt sikkert en bestilling på vej herfra snart.

Du kan tjekke de utroligt smukke smykker ud lige her – og læg endeligt en kommentar om hvilke er dine yndlings.

Kram

/Christina

OBS! Dette indlæg er bragt i samarbejde med juliesandlau.com – billederne er lånt fra hjemmesiden, men ordene og meningerne i teksten er mine egne.

Reklamer

2 thoughts on “Om smykker

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s