De skæve indretninger


Denne sommer har budt på utroligt mange solskinstimer – og da jeg nu har sagt min nattevagtstilling op, så vil jeg altså have et gardin op i soveværelset. Problemet er blot, at vinduet er et ”skråvindue” og har underlige mål. Og ja, dem som jeg indtil videre havde kigget på, de havde ikke noget, som lige faldt i min lidt gammeldags smag.

Men en bekendt var sød, at sende et link, som jeg også lige vil dele med jer:

Her fandt jeg noget inspiration, til det som jeg har søgt efter.  De smukke billeder af de lækre produkter har helt klart inspireret mig til en helt anden retning – og ja, de mørke teak træs møbler i Skovfogedhuset gør, at de lyse farver omkring vinduet nok vil hive mere lys ind.

Og som de skriver, så er det ”Tailor Made” – lige noget som går direkte ind i mit krea hjerte.

For der skal IKKE herske nogen tvivl om, at jeg ELSKER håndværk – godt gedigen håndværk holder bare så meget mere – og ja, jeg ved godt, at det er lidt dyrere. Men jeg vil hellere betale for kvalitet, der holder end at skulle punge ud for noget, der bliver ødelagt ret hurtigt.

Håber også i finder skøn inspiration via linket!

Kram
/Christina
OBS!

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med stila.dk – men ordene og meningerne i teksten er mine. 
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s