Camping erfaringer – af de sjove

Ja, jeg må vist gå til bekendelse. Det der campinghalløj – det var da meget sjovt, men også meget primitivt. Så næste gang, så skal jeg enten anskaffe disse MEGET nødvendige ting:
Du kan købe disse skønne og MEGET NØDVENDIGE dimser lige her!

Jeg er et luksus dyr – og jeg er meget afhængig af, at få min kaffe uden, at skulle bevæge mig 200 m op til et gasblus – og når man så endeligt kom derop, så var min lille espresso kande for lille til blusset. Himle!!

Så med mit lille luksus kaffebehov – ja, så skulle de skønne ting nok kunne hjælpe mig. Og de er, efter omstændighederne, meget billige!

Og er du camping-nørd, så kan du måske finde nogle skønne lækkerier derinde også.  Jeg fik ikke bevæget mig ret meget videre end til kaffe… kaffe, kaffe, kaffe.

Men indrømmet, så er der også en meget stor forskel på campingspladser, udstyr og vogne. Intet jeg har forstand på… Men komfort har jeg forstand på – så næste gang, at du ser mig på en campingplads, somewhere i det danske land, så bor jeg altså i en luksushytte – i kort afstand til toilettet og med et blus, der virker!

Rigtig god aften til jer alle!
Kram
Christina

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med campingnetshop.dk – men ord og meninger i teksten er mine egne. 
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s