Om selv, at bygge hønsehus


Ja, det har været en drøm lige siden, at vi i 2009 kiggede på hus i Fredericia – ja, helt tilbage dengang, at vi troede, at det var vi skulle slå vores folder.
Og når nu drømmen om eget hus igen banker i baghovedet – dog leder vi stadig. Ja, hvorfor så ikke få bygget et smukt hønsehus til de 4 singledamer(høns uden hane), som jeg har planer om skal bo nede i haven under pæretræet.
Nå, men de lækre materialer dertil skal være holdbare – og ikke så langt fra det smukke Skovfogedhus ligger XL Byg, så de kommer til, at forsyne det nye hønsehus med materialer. Men godt, at man har folk til den del… Men er du fristet, så kig lidt mere på dette link.

De huse, som man kan købe færdiglavet div. steder har jeg læst, at skulle være i en ringe kvalitet – og ja, de er altså også for dyre. Så er det jo fedt, at ens storebror er tømmer og har lovet, at bygge et smukt hus til ”damerne”. Dog skal jeg selv lave gården…. fnis!
Når man – i den del af ens opvækst der foregik i DK – har været vandt til, at alle dyrene og alt grønt kom fra egen avl, så er det altså svært, at skal købe æg og grønt. Men vi er hverken de store have mennesker – og dyr er, efter landbrugsdelen af min barndom, rigeligt arbejde nok til, at der kun kommer de 4 damer og så KRÆET (aka. katten Fister), som vi i forvejen har
Sommerhilsner
Christina
Reklamer

2 thoughts on “Om selv, at bygge hønsehus

  1. Tanker fra Anker siger:

    Vi er ved at renoverer vores gamle hønsehus, og vi glæder os sindssygt til at få høns igen. det er så skønt at kunne forsyne sig selv med æg… og så hyggeligt at have i haven…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s