Om familie camping

Carlsberg Camping v. Svendborg

Uge 25 er ugen, hvor vi er taget på ferie på Carlsberg Camping v. Tåsinge/Svendborg – og hold da op, vi er blevet fuldstændigt betaget af camping livet og især den skønne område. 

Svendborg – og især Tåsinge byder på masser af natur og skønne unikke seværdigheder – tag bare Sixten Sparre og Elvira Maddigans grav ved Bregninge Kirke – og er man der fra uge27, så har den smukke Mølle blot 100 m derfra åbent (restaurant).


Udendørs Pool – godt brugt af ungerne


Vi har lejet en af de skønne fastligger campingvogne, der er eget af campingpladsen – lidt primitivt, men lige hvad der skal være. Husk dog grillen, hvis i skal grille! 😉

Vejret er fantastisk – indtil videre – og vi nyder både Svendborg By (med mange genbrugsbutikker), Thurø´s smukke strand Smørmosen, der 100 % opfylder børns behov for leg, samt campingpladsens pool. 
Ungerne løber rundt ml. poolen, de mange legepladser, hoppepuderne, svævebanen og mooncarbanen. Ja, vi ser dem indimellem – mest når de er sultne. 

Gode faciliter og skøn udsigt

Vi bor så centralt på campingpladsen – ja, jeg tror faktisk, at der højst er 3 min´s gang til toiletterne uanset hvor man er på campingpladsen. Her er både grillmuligheder – køkken, familiebaderum, vaskeri (35 kr for vask/20 kr for tørretumbler) og TV- stue. En kiosk sørger for basisfornødenheder, skulle man pludseligt mangle noget – og her er også en mindre grillbar i forbindelse med kiosken.


En lækker multihal, når vejret er trist


Overalt er her velholdte bede med blomster, smukke stier gennem skoven og den skønneste udsigt over bugten ved Svendborg og Thurø.
Multihallen byder på en masse leg – indendørs boldbane, klatrevæg, trampolin, motionsredskaber og div anden leg. 

Skønne fælles arealer og Mini Golf

Står du og mangler en skøn, samt billig ferie – det skal lige nævnes, at vi var afsted uge 25. Så kommer de varmeste anbefalinger herfra. 
Blot 10 min i bil fra Svendborg – indkøbsmuligheder (Rema1000 og Dagli Brugsen) indenfor 3 km og strand er tæt… 

Vi stornyder det – og vil nyde det lidt endnu! 

Håber KRÆET (aka. katten Fister) hygger sig i Skovfogedhuset med sin barnepige/huspasser!

Kram
Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s