Kommende fødselsdagsønsker

Smukke børnebøjler til shoppen
Kähler
Kåhler
Kähler

Adventskrans fra Kåhler
En gyngehest af bildæk

Ovenstående er blot nogle eksempler på lækre ting, som jeg ønsker mig i år til min fødselsdag – og ja, selvom at det før er til september, så skader det vel ikke, at være ude i god tid?
De smukke børnebøjler kunne jeg godt tænke mig til shoppen – de skulle i såfald skifte de lidt kedelige bøjler ud som jeg har fra IKEA, som godt nok er praktiske og farverige. Men disse er da federe.
Kåhler er jo indbegrebet af genopstået lækkerhed. Allerede sidste år, der ønskede jeg mig den smukke adventsstage og de flotte træer til lys, samt Koglen til opbevaring. Stilen er ren og enkel – nærmest rå med lidt kant.
Til sidst kunne det være fedt med en ordentlig gynge til ungerne nede i det store pæretræ, der har stået ”bar” i næste et år. Den sidste gynge blev slidt op. Og med Gyngehesten, så vil den samtidigt være smuk, at kigge på.

Alt disse smukke ting har jeg fundet lige her – og siden er nemt, at navigere rundt på, samt fyldt med masser af gode tilbud og en tæller øverst i højre side, fortæller hvor langt der er tilbage til, at få sendt sine ting med posten i dag.

OBS! Dette indlæg er bragt i samarbejde med dubuy.dk – ordlyden og meningerne i teksten er mine egne.
Kram

/Christina 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s