Om gadgets til IPhone


Jeg har tit oplevet det, at sidde på en cafe, i bilen eller på færgen og så er ens Iphone løbet tør for strøm – og enten så har jeg haft glemt opladeren eller også er der ikke nogle stik i nærheden. Hvilket er pænt træls, når man er i gang med enten et blogindlæg eller er på Instagram – og ja, min iphone er altid i nærheden. Den er mit kamera, min forretning, min timemanager og ja, mit tidsfordriv.

Så da jeg fik muligheden for, at prøve en varer inde på gadgetcity.dk, så faldt mine øjne straks på deres solcelle oplader, der både kan tilsluttes Iphone, men også Ipad. Hvilket jo er ret perfekt – i og med, at Egernbarnet tit lænser en Ipad for strøm i løbet af et øjeblik.


Jeg har nu testet det i et par dage – og har endnu ikke helt opnået fortrolighed med den, men jeg skal nok bare lige over begynder problemerne, for det er da smart at kunne oplade mobil eller tablet via en solcelleoplader. Du kan se solcelleopladeren – og se mere på denne hjemmeside.

Fra jeg fik bestilte produktet, der gik der ganske få dage til jeg modtog den – og undervejs var de gode til, at give besked via mail om, hvor langt min bestilling var i forløbet.

OBS! Dette indlæg er bragt i samarbejde med www.gadgetcity.dk – billedet og teksten, samt meningerne bag er fuldstændigt mine egne.

Kram

/Christina
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s