Ankomst til London


I weekenden var manden og jeg på en længe ønsket kæresteweekend i London. En aftale vi lavede sidste år om, at vi skal være mere en blot forældre til 3 dejlige børn- for vi var godt på vej til, at glemme at vi også var os to. Det ved alle forældre med små børn vist, at det kan ske, hvis man ikke passer på.
Men vi fik “fanget det i opløbet” og har det bedre end nogensinde før.

Men tilbage til turen…. 🙂
Turen skulle selvfølgelig være så billig så muligt- man skal jo spare når en fast indkomst snart forsvinder. Så vi rejste med Ryanair fra Århus Lufthavn/Tirstrup til Stansted. Prisen for tur retur landede på lige under 1000 kr for 2 prs. 

Vi var derovre fra fredag morgen til tirsdag morgen og overnattede de 4 nætter på The New Dome Hotel, som lå 20 min’s gang fra Oval Underground.
Kort og godt om hotellet- det var billigt (2500kr for 4 nætter i dobbeltværelse med eget badeværelse), daglig rengøring på værelse, venligt personale og gode spisesteder indenfor få min’s gang. 


Men…. Det bare præg af megen brug, værelserne var mindre end på billede, det lå længere væk end oplyst og lad os sige, at kvarteret var meget autentisk (du gik ikke alene på gaden efter kl. 20)!! 

Jeg vil ihvertfald næste gang betale de 1000kr mere for et mere centralt beliggende hotel. 

Transport var en større udgift end regnet med – det kan anbefales at købe et oysterkort. Man skal bare lige være opmærksom på, at sætte lidt flere penge ind på kortet, hvis man rejser hverdage i myldretiden. Samt, at man betaler 5 pund i depositum for kortet – og da vi skulle forlade hotellet kl. 02:50 om morgenen (tirsdag morgen), så kunne vi ikke få refunderet beløbet. Men så har vi det til en anden god gang! 🙂

Den første dag, fredag, brugte vi tiden på, at lære Undergrounden og byen lidt at kende. Vi fik gået en del rundt og snuset til Themsen og fik vist drukket en del latte…

Det var lidt om første del af rejsen herfra. En alt i alt lækker tur i smukt kærligt og dybt forelsket selskab. 

Kram
/Christina
Reklamer

4 thoughts on “Ankomst til London

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s