Om at lytte

Det vigtigste jeg har lært i mit 35 årlige liv – og faktisk først noget, at jeg har fået indsigt i indenfor de sidste par år er, at lytte til sin intuition – ens krops signaler, de meget fornuftige signaler den sender. 
Vi ved faktisk ofte selv, hvad der foregår under vores næser, eller i vores krop før, at sindet egentligt vil indrømme det. Det er bare om, at skubbe tvivlen til side og finde roen til, at lytte…
Hvad jeg dog ikke har udsat denne krop for – eller udsat af signaler fra den, inden jeg turde lytte. Ja, faktisk straffet den med…. Ikke bevidst, men ubevidst. 
Det skal være slut nu…. 
– hvilket også resultere i nogle lidt grænseoverskridende beslutninger, såsom; at opsige sin trygge stilling, at melde sig ud af folkekirken (ja, så blev det offentligt kendt… Fnis), at springe ud som selvstændig og hjemmegående housewife – og ja, sikkert flere ting på vej. 
På FB deler jeg dagligt med Sana Sofia og en del andre nogle ideer/følelser og ja, takker en selv og hinanden for det positive i hverdagen. Det er svært til, at starte med… Men det bliver bedre! 
En del af arbejdet kræver også, at kunne tilgive sig selv og andre for fejl i fortiden – og de fejl, der sikkert kommer i fremtiden. Men troen er der – og jeg er godt på vej. 
Sana Sofia har helt klart bidraget til denne tilgang – ingen tvivl om, at jeg holder meget af min mentor!
Kærlighed er limen herhjemme – tilgivelse vejen frem og den er der. Den største ting, at man kan indrømme er, at “jeg er ikke fejlfri” og, at give tilgivelse. Tilgive sig selv og andre – så kan balancen genoprettes! 
Selv at indrømme overfor ungerne, at man altså også tager fejl og undskylder – de tilgiver. Også selvom kagen ikke blev til noget den dag… 😉
Håber i alle oplever det skønne sommervejr i dag?!
Nu vil jeg nyde et par timer i Syværelset inden massøren skal hjælpe mig med, at få spændningerne ud af nakken – Yep, jeg oplagre følelser i ryggen og de spændninger skal ud. Det var lidt nervepirrende at træffe den endelige beslutning om: Selvstændig erhvervsdrivende! 
Tak!
/Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s