Om, at tage bladet fra munden


Om dårlige vaner, mønstre og om, at bryde disse…
Processen er hård, for vanens magt kæmper imod. Jeg kæmper med, at bryde dårlige mønstre – især det med, at tale/tænke og Info strøm. Bare det sidste 1,5 år har været en tid, hvor jeg dagligt kæmper med dårlige mønstre… 
Men hvordan får man sig taget sammen til, at bekæmpe vanens magt og de dårlige mønstre? Jeg fik hjælp fra SanaSofia, der netop gav mig andre måder, at se på tingene og derved fik jeg en måde, at kunne bryde vanens magt over mig. Jeg skal ganske enkelt omprogrammere min hjerne – og det er faktisk ikke nemt på nogen måde. Men vil man bekæmpe det, så kan man.
Så jeg arbejder aktivt på, at stoppe min tale/tænke og Info strømmen; blandt andet ved simpelthen at holde bøtte og kun svare på tiltale. Det giver mig faktisk en indre ro… At jeg kan bekæmpe trangen. Og jeg nyder seriøst mit eget selskab – det gør mig faktisk tværtimod irreteret, at være ude blandt en masse mennesker: sådan er det, når man er Hyper Sensitiv, men aldrig har lyttet til sin krop og dens signaler før.
Og de signaler er jeg blevet meget opmærksom på – og især gennem mit job i Psykiatrien, hvilket virkeligt er et job, hvor jeg i den grad har prøvet, at føle “kaldet” for første gang nogensinde. 
Men hvis vi allesammen ser indad – har vi så ikke allesammen godt af, at bryde vanens magt og ændre nogle mønstre? 
Livet og dets forskellige stadier er helt klart en proces mod noget bedre – og jeg ved ikke med jer, men jeg vil leve livet fuldt ud, hvor jeg vil bryde vanens magt og ændre på dårlige mønstre, som jeg har opbygget gennem mange år. 
2014 skal være mit år- selvom det pt. har været ligeså hårdt som 2013, som virkeligt var et lorte år!
Men igen:
Jeg er i dag rask (fysisk), er lykkelig, forelsket i min smukke mand der gengælder det tifold igen og har de skønneste unger…. Og om lidt er jeg selvstændig – lige om lidt! 
Savnet til min far er stadig stort – mit eget lille sår, men det heler ligeså stille. 
Med ønske om en rigtig god dag til alle – håber de skønne solstråler rammer jer i dag!
Kram
/Christina

 
 
Reklamer

2 thoughts on “Om, at tage bladet fra munden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s