Om klassikere

Hvad tænker du på, når du høre ordene Klassisk legetøj? 
Jeg ved ikke med dig, men jeg tænker straks på LEGO. De skønne farverige klodser, som jeg altid legede med i vores hus i Holstebro, når vi var hjemme på ferie fra Saudi Arabien. Mine brødre er så meget ældre en mig, så jeg havde arvet en stor rød kasse fyldt med klodser.
Denne kasse blev tit tømt ud på gulvet og så sad jeg midt i bunken og byggede biler og huse af de skønne klodser. Min mor har garanteret været træt af det indimellem, for mon ikke hun har jokket på en klods i nattens mulm og mørke?? Det har jeg – og endda tit. 
For herhjemme er sønnen bidt af en farverig LEGO klods – og lige om lidt, så bliver han 10 år, 10 ÅR!!
SuperMadsen har en lille kiste fyldt til randen med LEGO – og især Stars Wars LEGO har de sidste par år stået på ønskesedlen. Nu hvor vi så er så tæt på hans fødselsdag, så måtte jeg ind og bestille lidt nye lækre klodser ud lige her
Især disse er så fede – og heldigvis nogen han ikke har:
Priserne er meget gode og leveringen er hurtig – og portofrit er lige mig. Så er det blot, at vente på dagen – så sønnen kan pakke to af de ovenstående kasser ud. 
Skulle jeg vælge, så kunne denne sagtens stå fremme på syværkstedet – for jeg drømmer om, at eje en sådan klassiker! 
OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med http://www.toysrus.dk – men ovenstående tekst og meninger bag er mine egne. Billederne er lånt fra webshoppen.
Kram
/Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s