En candyfloss blog

Eller hvad?

Ja, sad her den anden aften i godt selskab med en bekendt og diskuterede om hvilke blogge man følger – og hvad vi selv er tilhængere af. Hvor skal vores egen blog hen? Hvor ærlige kan man være? Og hvem kigger egentlig med? 
I den sammenhæng kom ordet candyfloss blog på banen… Og tanker omkring om min egen blog om denne blog har bevæget sig derhen? 
Og hvor meget skal man egentligt lægge frem på nettet? 
Jeg kan kun tale for mig selv – og denne blog, men jeg mener bestemt ikke, at den høre under kategorien Candyfloss, men omvendt, så hverken skriver jeg eller snakker om noget med andre, som jeg ikke kan tåle, at få tilbage (efter fjeren er faldet af de fem høns). 
Mit RL job gør, at jeg skal passe på – men jeg ved selv af erfaring også, at man skal tænke sig godt om. Omvendt, så vil jeg på ingen måde dikteres om, hvad der er rigtigt at jeg skriver eller ikke skriver – for jeg kan sagtens være meget mere ærlig, hvis jeg presses på visse knapper. Men jeg føler ikke behovet for det – og er man ikke enig med mig om hvordan jeg lever mit liv, hvad jeg skriver om eller hvad der nu end kunne være, så være velkommen til, at skrive om det på “din” egen blog… 
Denne blog har da ændret sig – og jeg har da også haft pauser fra den, når jeg har været ekstra presset – og måske er der ikke så meget krea herinde længere. Men det kan man så til gengæld se på instagram, hvor jeg lægger meget mere af min kreative sjæl op. En nem måde til, at småblogge flere gange i løbet af en dag! Yep, det passer langt bedre ind i min travle hverdag pt. 
Og så til spørgsmålet om, hvem der følger med? Ja, der findes utroligt mange app’s der kan registrere “hvem” der følger med, og en sådan har jeg. Paranoid? Nej, jeg synes bare, at det er spændende at se hvilken “slags” besøg jeg har, hvad folk Googler og hvilke indlæg der er særligt interesse for. Jeg kan endda se, hvilken aldersgruppe, der tiltrækkes hertil. Det er skisme lidt sjovt, at følge med i. 
“Vi” er mange, der tror, at man er anonym bag en skærm og at intet registreres – det troede også jeg. Men utroligt meget Info florere om en på nettet- oplysninger gemmes etc. 
Så lige nu, der ved jeg, at især kvinder fra Jylland (en overvejende del vestjyder) ml. 30 – 39 år kigger forbi – og de søger faktisk mest med teaktræs møbler, DIY og så elskede de, at læse om mit Esbjerg indlæg – det er i øvrigt slettet, da vi ikke kom afsted. Den tur kommer først efter sommerferien! 😉
Om det er for, at kontrollerer? Ja, – og nej! 
Men uanset hvordan du kom forbi her- om du er mand eller kvinde, yngre end de 30-39 år – eller ældre, søger på kreative ideer eller ej. Så tak for besøget – og jeg vil håbe, at du ligger en kommentar i ny og næ! 
Kram
/Christina
Reklamer

4 thoughts on “En candyfloss blog

 1. Binemor siger:

  Dejligt indlæg Christina 🙂
  Jeg har fulgt med i længe!
  Jeg er ærlig på bloggen men tænker meget over hvad jeg skriver om børnene. Tænker at det jo hænger der i cyberspace for ever…
  Anna siger ofte til mig at pigerne i klassen synes det er underligt at jeg har en blog + er på IG. Men jeg er heller ikke som den jævne sønderjyske moder. Tænker tit om det er noget pigerne hører deres mødre snakke om….
  Men det siger mig også noget om hvor mange der anonymt lurer med på bloggen. But I don´t care!

 2. Tine-Bine siger:

  Selv tak søde Christina, er vild med din blog og blev lidt ked af den aflyste Esbjerg tur hvor jeg helt klart ville møde DIG. Endlig bliv ved med den blog, jeg bliver i hvert fald hængende ��

 3. Christina Lyngaa siger:

  Hej Binemor,

  Tak for din søde besked herinde. Ja, vi har alle mange lurer – hvilket er ret sjovt. Men omvendt er det en proces, at vi alle hver især skal nå det punkt, hvor vi egentligt “don't give a damn”, hvis det er den negative slags, og skal fejre, når det er den positive slags.
  Her er mine banditter mere nervøse for, om jeg ligger billeder af dem op på facebook! 🙂

  Rigtig god dag…

  Kram
  Christina

 4. Christina Lyngaa siger:

  Hej Tine-Bine,

  Tak for din søde besked – og bare roligt, jeg kommer til Esbjerg. Det er en aftale med min coach og gode veninder… 🙂
  Så lad os endeligt mødes- der skal nok komme et nyt Esbjerg indlæg… 🙂

  Kram
  Christina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s