Om nyt tøj

Nøj mand, hvor jeg trænger til nyt fedt tøj – sidste år købte jeg en del efter mit vægttab, men det var mere en nødløsning meget af og købt efter, at jeg havde en elevløn.
Nu hvor endeligt har en løn – omend en efter offentlig ansat standard lav løn (starttrin) – så skal der altså lidt nyt ind i garderoben hver månende. Og da jeg pt. ikke lige får syet de ønskede ting til mig selv grundet tid – og lyst- så må jeg jo finde nogle gode bluser, kjoler og bukser, der kan pifte det andet lidt op. 
I takt med, at vejret bliver bedre – og mit nye projekt (Projekt Sukkerstop), samt opstramning af den kendte ”mor-delle”, så skulle det gerne blive endnu federe, at købe nyt tøj.
Og ja, det er da FEDT, at ”windows shoppe”.
– jeg fandt en del nye fede ting til garderoben lige her.


Jeg har da allerede fundet de første 3 – 4 ting, der ligger i min ”kurv”.
Lækre sneakers, en ny skindjakke, flere toppe og et par jeans, så skulle jeg gerne blive klar på foråret – og sommerstarten. Og nå ja, jeg mangler en bikini – for den fra sidste år er alt for stor. Egentligt ærgeligt, at man også taber sig rigtigt meget på barmen, når man taber over 15 kg. Fnis… men det er jo små ting, der skal tages med.
For ved i hvad?
Her, et år efter – så er jeg rask, har det godt og er godt på vej mod nye mål.
Kærligheden blomstre, ægteskabet er bedre en aldrig – og ungerne trives!
Så håber i alle får en smuk påske!
Kram
/Christina

OBS! Dette indlæg er bragt i samarbejde med choopin.dk – men ordlyden og meningerne i teksten er fuldstændigt min egen. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s