Om Smallfashion

Det er forår – ingen tvivl… Dagene er lysere, temperaturen stiger – og ungerne er begyndt, at smide deres sko og jakker på græsplænen. Gid de bare gad smide det i en dynge!
Sommerskoene er indkøbt, Egernbarnet har fået sandaler, sidste års jakker er tjekket angående str. – og ja, jeg må konstatere, at det kræver indkøb af en – muligvis to, nye sommerjakker. Og så kommer alt tøjet!
Masser af webshops holder i øjeblikket udsalg – og jeg har da været forbi dem, men har faktisk ikke fundet lige det de mangler endnu. 

Vi har tidligere handlet hos denne skønne webshop, med masser af lækkert tøj. Og priserne er både rimelige, leveringen hurtig og så har de faktisk de fleste af yndlingsmærkerne.

Sådan er det, når man har en dreng på snart 10 år, der vokser som ukrudt, skraber hul på knæene, får pletter (typisk maling eller græspletter) på tøjet og ellers bare slider det til ukendelighed. Det er meget lidt af hans tøj, som kan leveres videre til ”arve rækken”.
Tøserne derimod er nemmere – de slider ikke så meget på tøjet, er rimeligt pæne og Egernbarnet arver det meste fra storesøster. Men engang imellem er man også nødt til, at forny hendes garderobe lidt.
Jeg mindes selv alt arve tøjet – og nogle gange er det bare federe som barn, med lidt nyt i garderoben.
OBS! Dette indlæg er bragt i samarbejde med Smallfashion.com – men meningerne og ordlyden i teksten er fuldstændigt mit eget.
Kram

/Christina

Reklamer

One thought on “Om Smallfashion

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s