Om forårets komme

Så er det nu, at vi i weekenden skal stille uret en time frem  – en nem huskeregel er, at vi stiller havemøblerne frem om foråret og tilbage i efteråret.
Og netop lige nu er det, at havemøblerne skal frem – og jeg er da lidt spændt på, om det er i år, at den store udskiftning af havemøblerne skal ske. Vi har faktisk slet ikke haft givet dem nogen former for vedligeholdelse overhovedet. Så i år skal penslen (og højtryksrenseren) på hårdt arbejde.
Men da vi har brug for en bænk mere til havesættet, så vi alle kan sidde omkring bordet – ja, med en bænk og 3 små børn, der konstant kæmper om pladserne, så er tiden vist kommet. Derfor var jeg inde på Bilka.dk
og kigge efter en skøn bænk til vores have/bænkesæt, som har skulle klare lidt af hvert med banditterne herhjemme – og jeg fandt faktisk også nogle lækre hynder dertil – for de gamle trængte virkeligt til udskiftning.
Og lige i denne weekend, der kan man spare ml. 30 -35 % på havemøbler, cykler, trampoliner og en masse af andre skønne ting.
Håber i alle kommer sikkert ind i sommertiden…
OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med Bilka.dk – men ordlyden i teksten og meningerne bag er fuldstændigt mine egne.
Kram

/Christina 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s