Om drømmerejsen

Hvor går jeres drømme rejse hen? Har i flere eller blot et sted, som i ikke kan slippe tanken om? Måske et gensyn med et tidligere skønt feriested?
Ja, ferien står lige for døren – ugerne er planlagt for begge herhjemme. Men skulle jeg nu drømme, så skulle den gå til Dubai. Varmt vejr, solskin, luksus omgivelser – men bedst af det hele, så ville vi kunne besøge min skønne storebror og hans familie dernede.
Så vupti- ind og tjekke priser på nettet. Og jeg ved faktisk ikke, hvad jeg havde forstillet mig – men det er faktisk væsentligt billigere end jeg regnede med.
Jeg kiggede lidt på de forskellige hjemmesider – og lige her fandt jeg nogle skønne rejser, gode priser – og så er selve hjemmesiden frister en del med masser af skønne ferie muligheder.

Skøn opbygning, nem at navigere rundt på og skønne billeder…
Nøj, jeg trænger til ferie, varme, skønne sommerdrinks og ungernes skønne latter omkring mig,  samt at stå sent op med min dejlige mand og nyde solskinnet hånd-i-hånd. Shorts, sandaler, badetøj, smukke sommeraftener, lækkert mad – ja, what´s not to like!
OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med toptours.dk – men ordlyden og meningerne i teksten er fuldstændigt mine egne.
Kram
/Christina
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s