Om at købe nyt tøj

I forbindelse med mit vægttab sidste år – og derefter tiden med, at skifte garderoben og stilen lidt ud, så måtte jeg en tur ud og shoppe fysisk- hvilket egentligt ikke er den store tilhænger af.
Men nede i Slagelse centrum ligger en Esprit butik – og i forbindelse med noget udsalg sidste år, så listede jeg ind i prøverummet med en stak bukser. Og med stor undren måtte jeg ud og hente str. mindre.
Mon ikke et par stykker kan nikke genkende til, at man tager den vante str., da man et eller andet sted ikke vil skulle risikere, at skulle hente str. større? Her måtte jeg så ud i stakken med bukser, der var to st.r mindre en min ”vante” str. Så meget mindre var min dertil indrettede åbenbart blevet- og jeg STORNØD det!
Et par slimfit lyseblå bukser fra Esprit blev det til den dag…. og lige siden har jeg købt Esprit bukser. Kvaliteten holder – jeg bruger dem også på arbejde og jeg er meget hård ved mit tøj. Men ingen huler og de sidder stadig super. Ej, ok indrømmet, at jeg snart skal afsted igen.
Men de ser stadig ud som nye – og flere er siden kommet til.
Nu hvor foråret atter rammer – og solen snart begynder, at skinne igen. Ja, så trænger jeg vist til nogle nye. De nuværende er blevet for store i mellemtiden- sikkert blot en str. Men nu tør jeg godt købe dem på nettet – for der er gratis porto og returret inde på www.esprit.dk

Her er mine ønsker for denne mdr:Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s