Om tasker

Og om en “stor” pige, der er så meget en prinsesse, at gaverne til som skulle ligge på bordet i forbindelse med hendes 8 års fødselsdag skulle være “bløde”! 


Divaprinsessen fik i den forbindelse sin første “dametaske” – en lækker taske (en mindre shopper) med en lille medfølgende pung. Og hun har været uadskillelig med den lige siden.


Jeg fik mulighed for, at shoppe en taske til hende lige HER og der var flere skønne tasker derinde, som en smuk Divaprinsessen kunne bruge. 
Men denne model er praktisk, der kan præcis lige være en Ipad og hendes elskede Top Model Tegneblokke, hun trisser rundt i huset med den, da fulgte en smart skulderrem med- og i den medfølgende pung er der plads til nogle mønter og en pakke tyggegummi (tyggegummi og børn følges vist ad).

Fra jeg bestilte den skønne taske og fik den leveret, der gik blot 2 hverdage- hvilket er ekstremt hurtig levering. Og jeg bestilte den lidt sent, men havde den flere dage inden hendes fødselsdag.


Den var pakket fint ind – og jeg kan på det varmeste anbefale at bestille en taske – blandt de mange lækre mærker de har på www.carriealong.dk.

OBS! Dette indlæg er skrevet i samarbejde med carriealong.dk – men teksten og billederne, samt meningerne er mine egne.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s