Februar ønsker

Foråret er på vej….

Ingen tvivl! 
Fuglene kvidre, dagene bliver længere – det ser jeg hver morgen på vej hjem fra min nattevagt!
Solen kommer igen, folk smiler mere – og forretningerne bugner med skønne farverige fristelser..
Jeg fandt disse til forårets komme:
Håber i alle nyder en skøn weekend derude – jeg selv er næsten lige stået op og efter en god gedigen morgenmad lavet af manden min, så prøver jeg at gøre mig mentalt klar til endnu en nattevagt forude. 
Hovedet er lidt groggy og tungt, men det er en af følgerne (for mig) af, at være nattevagt. Men det er også hårdt, at stille om efter et par ugers pause! 
 Det nye job er skønt – jeg trives og er landet et sted, der på alle måder er modsat mit tidligere arbejde. Psykiatrien er mit drømmejob- fyldt med faglige udfordringer, spændende arbejdsopgaver og med følelsen af, at jeg virkeligt er med til, at gøre en forskel.
God dag til jer alle…
Kram
/Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s