Februar betyder to

Børnefødselsdage…. OG det betyder fødselsdagsgaver!

Hvad skal man købe til ungerne i år og hvor- hvor slipper jeg for mængden af mennesker og udsolgte ting?

Ja, hvorfor ikke bare smutte i en fysisk butik?
– fordi jeg hader, at handle ind. Men jeg er til gengæld rimeligt velbevandret i SOFA-shopping! Ydermere så opnår man typisk gode rabatter og jeg slipper for, at løbe forgæves efter en gave.

Jeg røg altså ind på denne side – yep, mellemstebarnet kan få sit elskede tegnegrej, samt en “One Direction skuldertaske” og Egernbarnet kan få et par højt elskede plastik højhælede sko og andet dullegrej.


Hjemmesiden er nem og overskuelig, at finde rundt i – og selve handlen gik hurtigt igennem. Dette er noget af det jeg især sætte stor pris på.

Så hvis sneen ikke lukker kontakten til Skovfogedhuset helt, så skulle jeg gerne have det i løbet af et par dage. Og så er det klaret og kan derved streges ud på den lange liste!

Jeg har tidligere været fuldt ud tilfreds med levering og handel på toysrus.dk – og kan kun på det varmeste anbefale det. Husk, at tjekke jævnligt op på deres gode tilbud – og gør nogle gode kup.

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med toysrus.dk. Ordlyd, tekst og meninger er mine egne og jeg står til fulde indenfor dette.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s