Tanker om møbler

Kender i det, at man ikke lige kan finde det perfekte møbel?
– så prøv, at skulle mangle et møbel, der passer til et gammelt skovfogedhus fra 1926, som samtidigt passer til den meget gamle stil, som vores indretning bære præg af. Og her taler vi om teaktræs møbler og problemer med, at f.eks. at finde spisebordsstole til det gamle bord – eller at skulle bruge en ny lækker dyne, som kan passe til en, der har det utroligt varmt om natten og en, der altid fryser.

Jeg kiggede lige her i min søgen efter flere ting- ikke så meget for, at handle, men mere for inspirationens skyld.

Men jeg kan da nu tilføje et par lækkerier til listen:Yep, en lækker rumdeler til Syværelset er nu tilføjet listen over mangler- og den hvide farve er faktisk helt perfekt, for her er der ingen teaktræsmøbler.Lækkert sengetøj, der forestiller nøgne træer (fotoprint) – hvilket passer perfekt til en, der elsker skoven!En ny lækker STOR dyne, der gør, at jeg ikke skal kæmpe om den en mands dyne, som vi har puttet sammen under det sidste års tid. For intet er da hyggeligere end, at ligge tæt filtret sammen om natten – men da skovfogedhuset er så koldt pt., så kommer man let til, at fryse.

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med ide.dk – men meningerne og teksten er mine egne og jeg står inde for dette.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s