Tanker om Hudpleje produkterOvenstående produkt tester jeg i øjeblikket- og da jeg har forskellig artet en hud, så har jeg snart prøvet en del af de kendte mærker på markedet.

Og med 3 børn, der skal afleveres hver morgen senest kl. 8:15 – og ja, indrømmet…. Jeg er absolut et B- menneske, så derfor skal der være 10 min’s snooze inden jeg står ud af sengen. Så det skal gå hurtigt, være let og ikke give mig tørre pletter, som de fleste produkter ellers gør.

Du kan som jeg, køb skønhedsprodukter online her på denne hjemmeside.

Fra jeg bestilte varen på hjemmesiden, til jeg fik den med posten, der gik ganske kort tid – og den var pakket rigtigt godt ind. Så herfra er der fuld tilfredshed, hvad angår bestilling, modtagelse og leveringstiden.

Selv produktet er nemt, at anvende, og har ideel til, at bruge under bruseren hver morgen, når man alligevel står derinde. Men desværre, så klør mine øjne ind imellem efter brug – og da jeg har tendens til tør hud, så virker den lidt for hård. 161

Jeg vil helt klart købe på hjemmesiden igen- men vil nok vælge et andet produkt, der er knap så hård ved min hud. Mon det findes?

OBS! Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med beautyakademiet. Alle billeder, sætninger og meninger er mine egne og jeg står til fulde indenfor teksten.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s