Om årets første dag

Jeg håber i alle kom helskindet ind i det nye år, 2014 – ingen tvivl skal herske om, at det gjorde vi her i Skovfogedhuset, i selskab med dejlige naboer og gode venner kl. 00 på toppen af broen i denne lille by.
Folk mødes på broen og skyder nytåret ind, skåler og ungerne flokkes sammen og skyder Knaldperlerne af. 
Egernbarnet styrede slagets gang fra Kørestolen og godt pakket ind i tæpper! 

Traditionen tro, hoppede B og jeg kyssende ind i det nye år og ungerne tog den årlige hop fra sofaen (hvilket de synes er meget sjovt). 
Da vi ingen fjernsyn har (hvilket var 1. aften jeg nogensinde har savnet det), så måtte vi streame Dronningens Nytårstale, samt “Monte Carlos Nytårstale” og se “90 års fødselsdag” via pc. Men det gik… 😉

Kræet ræsede forvirret rundt i hele hytten – og blev senere lukket ud så han kunne gemme sig i sin hule i skuret. Overvejer om den skal have en pude af vintage stof til dens lænestol over i skuret. I Skovfogedhuset har “Kræet” nemlig en vis stil… 😉 Lyserød sækkestol med lyserødt tæppe indenfor og sin egen lænestol i skuret! hehe.. 

Vi landede først i seng kl. 03 – efter et hyggeligt besøg af naboer og venner, og alle vågnede først kl. 12 i dag. Så vi har sovet længe! 
Det skal så nok blive udfordrende, at putte ungerne kl. 20 i aften, så de to store kan komme i skole i morgen kl. 8:15. 

Jeg tager lige 2 nattevagter og så holder jeg ellers forlænget weekend (fra fredag til onsdag kl. 23). 
Heldigvis så har jeg kun 12 arbejdsdage tilbage på det nuværende job – og så kalder drømmejobbet fra d. 1/2. Nøj, hvor jeg glæder mig til, at bruge min faglighed i Psykiatrien.

Nu vil jeg nyde min sene morgenmad og så ellers begynde, at lave et par nye mønstre i dag. Så lidt kreativ udfordring er vejen frem i dag… Rigtig god 1/1 2014 til jer alle! 

Kram 
/Christina

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s